Det finns en plats som inte alla känner till. En plats som med sin samlade hjärnkraft helhjärtat går in för att göra världen bättre. Och som genom att vara oberoende kan vara kompromisslös i det syftet. Som vet att vägen till att lösa ett uppdrag är kreativ och lustfylld. Vi heter RISE och har ett erbjudande som är svårt att motstå. Spännande uppdrag som gör gott.

  • Har du erfarenhet av affärsutveckling?
  • Är du snabb på att sätta dig in i nya teknik- och forskningsområden och förstå hur de kan samverka med affärsverksamheten för att skapa ännu mer kundnytta?
  • Får du liksom vi energi av att få arbeta med de nästan oändliga möjligheterna i framtidens teknologier?
  • Vill du hjälpa världen snabbare framåt i omställningen mot det hållbara samhället? 

Har du sagt ja på merparten av ovanstående frågor så har du nu möjligheten att söka ett av Nordeuropas roligaste jobb som forsknings- och affärsutvecklingschef till divisionen Digitala system. Divisionen arbetar med elektronik, informations- och kommunikationsteknik samt mjukvaruutveckling, mobilitet, system-analys och interaktionsdesign. Vi jobbar med lösningar för alla sektorer, framför allt inom områden som rör digitalisering.

Om rollen
Som forsknings- och affärsutvecklingschef kommer du att ansvara för att driva både vår affär och vår forskningsutveckling parallellt. Vi vill att du hjälper oss att vidareutveckla våra olika kunderbjudanden och får en än tydligare spets inom våra forskningsgrenar på divisionsnivå. Du kommer att vara delaktig i framtagandet av den koncerngemensamma forskningsstrategin för RISE och ditt uppdrag blir sedan att bryta ner den till divisionens specifika domänområden. Du kommer att röra dig mellan det strategiska och det operativa perspektivet och du har en stor möjlighet att påverka inriktningen på båda.

Detta gör du genom en nära dialog med dina kollegor både inom RISE men också i en nära dialog med våra finansiärer och våra nyckelkunder runt om i främst Europa. Du blir en naturlig del av både teknologi- och marknadsrådet och du ingår i Divisionsledningen och rapporterar till vår Forsknings- och affärsutvecklingsdirektör på koncernnivå.  

Vem är du?
Vi söker dig som är passionerat intresserad av olika tekniker och hur de kan arbeta tillsammans för att föda innovation. Du är en energifull person som inte räds diskussioner och möten med kunder och kollegor. Vidare ser vi att du har en M.Sc inom ett relevant tekniskt område och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet, och att du talar och skriver engelska obehindrat.

Är vi rätt för varandra?
Inom RISE gillar vi olika och vi är övertygade om att mångfald bidrar till en innovativ miljö där vi tillsammans utmanar gränser och utvecklar ny kunskap och kompetens för framtiden. Vi lovar dig inte ett lätt jobb men vi kan lova en spännande resa där vi tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor bidrar till en hållbar framtid och till att säkra ett försprång i den globala konkurrensen. Vill du vara med på resan?

Välkommen med din ansökan!
Låter detta spännande och du vill veta mer så är du välkommen att kontakta John Rune Nielsen, +46 10 516 55 39. Sista ansökningsdag är den 9 mars 2020.  

Forskning, Affärsutveckling, Chef, RISE

Ort Flexibel
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2020/64
Kontakt
  • John Rune Nielsen, +46 10 516 55 39
Facklig företrädare
  • Lazaros Tsantaridis, Sveriges Ingenjörer, 010-516 62 21
  • Linda Ikatti, Unionen, 010-516 51 61
Sista ansökningsdag 2020-03-18

返回职位空缺页面