Vill du hjälpa svensk och europeisk industri att stärka sin konkurrenskraft? Vill du bidra till en ökad elektrifiering av transporter? Vill du vara med och bygga upp en världsledande test- och demoanläggning för elektromobilitet?

RISE håller tillsammans med Chalmers på att bygga och etablera ett testcenter för elektromobilitet – SEEL Swedish Electric Transport Laboratory. Testcentret kommer att innehålla utrustning för provning av allt från batterier till kompletta elfordon. Vi söker därför en projektledare med erfarenhet av att driva stora projekt och teknisk kompetens inom någon del av elektromobilitetsområdet.

Placering för tjänsten är i Göteborg.

Om rollen
I rollen som projektledare kommer du att leda ett team som jobbar med allt som behövs för etableringen av testcentret, till exempel projektering av byggnader, tillståndsprocesser, och upphandling av utrustning. Förutom att du själv leder och deltar i teamet så har du regelbunden kontakt med framtida kunder och forskningspartners inom både Sverige och Europa. Du har regelbundna avstämningar med ledningen och finansierande myndigheter. Du har ansvar för att projektet håller tidplan och budget.

Vem är du?
Du har erfarenhet av att driva stora projekt och hantera många intressenter. Du är lyhörd, drivs av att leverera nytta och du engagerar dina projektmedarbetare genom ditt ledarskap. Du trivs i sociala sammanhang. Du har en ingenjörsutbildning och flerårig erfarenhet av frågor som ligger inom SEELs framtida verksamhet.

Är vi rätt för varandra?
Inom RISE gillar vi olika och vi är övertygade om att mångfald bidrar till en innovativ miljö där vi tillsammans utmanar gränser och utvecklar ny kunskap och kompetens för framtiden. Vi lovar dig inte ett lätt jobb men vi kan lova en spännande resa där vi tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor bidrar till en hållbar framtid och till att säkra ett försprång i den globala konkurrensen.

Vill du veta mer?
Välkommen att kontakta Divisionschef Paul Halle Zahl Pedersen, +47 (0)93 00 54 46. Sista ansökningsdag är den 9 mars 2020. 

Senior projektledare, Projektledning, Ingenjör, RISE, Göteborg 

Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/65
Kontakt
  • Paul Halle Zahl Pedersen , +47 (0)93 00 54 46
Facklig företrädare
  • Lazaros Tsantaridis, Sveriges Ingenjörer, 010-516 62 21
  • Linda Ikatti, Unionen, 010-516 51 61
Sista ansökningsdag 2020-03-09

Zurück zu Stellenangeboten