Är du en person som gillar att skapa nya affärer genom att starta och vårda relationer? Är du kreativ med ordningssinne? Då har vi en utmaning för dig!

Vi söker nu säljare för certifiering av ledningssystem till vårt kontor i Stockholm. Som säljare hos oss ingår du i ett team som arbetar med marknadsföring och sälj. Teamet sitter utspritt i Stockholm och Borås. Du arbetar även i nära samarbete med funktioner som planering, fakturering och revision. 

Certifiering på RISE, Research Institutes of Sweden, har en viktig roll för företag som är verksamma både på svenska och internationella marknader. Vi kan standarder och myndighetsföreskrifter och hjälper till med marknadstillträde genom olika typer av certifieringar. RISE Certifiering är ett oberoende certifieringsorgan med ackreditering för en mängd olika standarder inom bland annat kvalitet, miljö, arbetsmiljö, informationssäkerhet, livsmedelssäkerhet mm och vi vänder oss till de flesta branscher i Sverige.

Om rollen
I din roll som säljare hos oss hittar du rätt certifieringslösning för våra kunder som sedan revideras av våra revisorer i hela Sverige. Dina arbetsuppgifter består av förutom första kontakt med kund, även analys av kundens behov, utformning av uppdrag, offertarbete och orderbekräftelse. 

Vem är du?
För att bli framgångsrik i rollen tror vi att du har en eftergymnasial utbildning och har erfarenhet av teknisk försäljning. Det är meriterande om du har kunskap inom ledningssystemsarbete och ISO-standarder som t.ex. ISO 9001, ISO 14001 eller ISO 45001.

Dina personliga egenskaper är av stor vikt för oss och vi tror att du är en nyfiken, öppen och prestigelös person som tar ansvar för ditt arbete och arbetar lika gärna självständigt som i grupp. Vidare är du pedagogisk, lyhörd och pragmatisk. Största delen av våra tjänster styrs av regelverk i vår ackreditering varför det är viktigt att ha förmåga att vara kreativ och drivande inom ställda ramar.

Är vi rätt för varandra?
Vi kan inte lova dig ett enkelt jobb, men däremot många engagerade och entusiastiska kollegor och många spännande utmaningar att ta i tu med. Du kommer att arbeta i en dynamisk miljö som ger dig utvecklingsmöjligheter både professionellt och personligt. Hos RISE vill vi att du ska lyckas och må bra, för då bidrar du tillsammans med dina kollegor till en hållbar framtid och till att säkra ett försprång för svensk industri och forskning i den globala konkurrensen. Vi eftersträvar mångfald och ser gärna kvinnliga sökande till tjänsten. Hoppas att vi har väckt din nyfikenhet och vilja att utvecklas tillsammans med oss! 

Välkommen med din ansökan
Låter detta intressant och du vill veta mer så är du välkommen att kontakta Clas Hellsén, enhetschef för Certifieringsutveckling, 010-516 56 52. Sista ansökningsdag är den 28 mars 2021. Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningsperioden.
Våra fackliga representanter är: Linda Ikatti, Unionen, 010-516 51 61 och Lazaros Tsantaridis, SACO, 010-516 62 21.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes vänligen.

Säljare, Teknisk försäljning, Certifiering, Ingenjör, Stockholm, RISE

Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Fast månadslön.
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2021/87
Kontakt
  • Clas Hellsén, 010-516 56 52
Facklig företrädare
  • Lazaros Tsantaridis, Sveriges Ingenjörer, 010-516 62 21
  • Linda Ikatti, Unionen, 010-516 51 61
Sista ansökningsdag 2021-03-28

Tillbaka till lediga jobb