Om rollen
RISE ETC bedriver forskning inom de tematiska områdena hållbara bränslen, fossilfria energilösningar, datorbaserad processoptimering och högförädlade material. De flesta av våra projekt är av tillämpad natur och sker i nära samarbete med företag och organisationer. Vi behöver nu förstärka vårt team med en administrativ projektledare som kan stötta vår forskningspersonal i genomförandet av våra projekt.

Du kommer att vara en del av projektgruppen som planerar och följer upp att ett projekt levererar förväntade resultat inom de tids-, kostnads- och kvalitetsramar som definierats. Du kommer exempelvis att hantera inköp, fakturor och dokumentation, riskhantering och avvikelserapportering, stötta i extern projektkommunikation och i kontakter med projektpartners, finansiärer och kunder samt ansvara för uppgifter av administrativ karaktär i våra större projekt. Vidare innebär rollen uppgifter av administrativ karaktär kopplade till vårt kontor.

Placeringsort för tjänsten är Piteå.

Vem är du?
Vi söker dig som är driven, noggrann och har en god kommunikativ- och samarbetsförmåga. Du har minst genomgången gymnasieutbildning. Erfarenhet inom projektledning är inget krav, men vi ser gärna att du har en utbildning inom ekonomi alternativt erhållit motsvarande kompetens genom arbetslivserfarenhet. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift och goda datakunskaper främst i Officepaketet.

Är vi rätt för varandra?
Inom RISE gillar vi olika och vi är övertygade om att mångfald bidrar till en innovativ miljö där vi tillsammans utmanar gränser och utvecklar ny kunskap och kompetens för framtiden. Hos oss möts passionerade problemlösare för att lösa några av världens viktigaste, och kanske roligaste, problem. Vi kan inte lova dig ett enkelt jobb, men vad vi kan lova dig är ett gäng engagerade kollegor och några riktigt spännande samhällsutmaningar att ta itu med. Du kommer att arbeta i en dynamisk miljö som ger dig utvecklingsmöjligheter både professionellt och personligt. Hos oss får du möjlighet att göra skillnad på riktigt. Välkommen till hela Sveriges forskningsinstitut och innovationspartner!

Välkommen med din ansökan!
Låter detta intressant och du vill veta mer är du välkommen att kontakta enhetschef Anna Malou Petersson på telefonnummer: 010-516 61 91 eller enhetschef Linda Sandström på 010-516 61 80. Sista ansökningsdag är den 8 augusti 2021.

Villkor: Heltid, visstid 18 månader med villkor enligt gällande kollektivavtal. Tillträde efter överenskommelse.

Våra fackliga representanter är Anna Jensen, Unionen, 010-228 45 58, och Esbjörn Petterson, Sveriges Ingenjörer, 010-516 61 79.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes vänligen då vi lyder under Lagen om offentlig upphandling.

Nyckelord: projektledare, administrativ

Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast månadslön
Ort Piteå
Län Norrbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2021/373
Kontakt
  • Anna Malou Petersson, 010-516 61 91
  • Linda Sandström, 010-516 61 80
Facklig företrädare
  • Esbjörn Pettersson, Sveriges Ingenjörer, 010-516 61 79
  • Anna Jensen, Unionen, 010-228 45 58
Sista ansökningsdag 2021-08-08

Tillbaka till lediga jobb