Är du nyfiken på framtiden och vill göra skillnad? Vill du arbeta tillsammans med engagerande och kompetenta kollegor och ha stora möjligheter att själv påverka vad du vill arbeta med och hur du kan utvecklas? I så fall kan vi nu erbjuda rollen som Kundansvarig Förvaltare inom RISE koncerngemensamma enhet Fastighet!

Om oss
RISE är en kraftsamling för den hållbara omställning näringslivet, samhället och världen behöver. Som hela Sveriges forskningsinstitut jobbar vi med lösningarna och förutsättningarna som gör skillnad här och nu. Och med de kunskapsområden och tekniker som kan vara avgörande imorgon.

Mixen av roller, perspektiv och kompetenser ger oss och andra bättre förutsättningar i en komplex värld. Den gör också RISE till en utmanande och omväxlande arbetsplats, med möjlighet att göra det mesta. Oavsett vilket område du vill arbeta med, vilken yrkesroll du har eller vart i livet du befinner dig.

Om rollen
Vi söker nu en Kundansvarig Förvaltare till oss inom fastighetsenheten på RISE som vill vara med på vår resa och bidra till utvecklingen av vår avdelning Fastighet och Service.

Rollen som Kundansvarig Förvaltare är mångfacetterad och möjligheter att själv utveckla rollen är stor. Du skall upprätta samt utveckla vår relation med våra interna kunder som består av olika verksamheter över hela Sverige. Du skall även utveckla relationer med fastighetsägare på dessa orter. En del resor kan förekomma och du bör därför inneha ett B-körkort.

Dina arbetsuppgifter innebär bland annat:

 • Upprätta och utveckla relationer intern och externt.
 • Planera och följa upp aktiviteter hos kund samt hos olika fastighetsägare.
 • Arbeta med lokalförsörjningsplaner för att säkerställa kundens behov.
 • Driva hyresförhandlingar.
 • Ha en rådgivande och konsultativ roll mot våra kunder.
 • Upprätta kalkyler och beslutsunderlag.
 • Förhandla nya samt omförhandla Hyreskontrakt.

Vem är du?
Vi ser gärna att du är utåtriktad och har lätt för att skapa och utveckla relationer internt samt externt. Du är självgående och samtidigt lagspelare där du driver dina processer strukturerat och framgångsrikt.

Rollen innebär många kontaktytor vilket ställer krav på din förmåga att arbeta bra både självständigt och i grupp. Du återkommer alltid med ett besked till våra kunder.

Vi ser gärna att du arbetat tidigare i fastighetsbolag eller konsultbolag där kundutveckling samt hyresförhandlingar har varit viktiga inslag. Det är viktigt att du har goda kunskaper inom Hyresjuridik. Har du dessutom en eftergymnasial utbildning eller motsvarande erfarenhet ser vi detta som positivt.

Är vi rätt för varandra?
Inom RISE gillar vi olika och vi är övertygade om att mångfald bidrar till en innovativ miljö där vi tillsammans utmanar gränser och utvecklar ny kunskap och kompetens för framtiden. Hos oss möts passionerade problemlösare för att lösa några av världens viktigaste, och kanske roligaste, problem. Vi kan inte lova dig ett enkelt jobb, men vad vi kan lova dig är ett gäng engagerade kollegor och några riktigt spännande samhällsutmaningar att ta itu med. Du kommer att arbeta i en dynamisk miljö som ger dig utvecklingsmöjligheter både professionellt och personligt. Hos oss får du möjlighet att göra skillnad på riktigt.

Välkommen till hela Sveriges forskningsinstitut och innovationspartner!

Välkommen med din ansökan!
Välkommen att kontakta Mikael Hast, Chef Fastighet, 010-516 50 69 eller Stefan Grubisic, Fastighetschef, 010-516 55 05. Sista ansökningsdag är den 5 juni 2022. Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningsperioden.

Våra fackliga företrädare är Lazaros Tsantaridis, Sveriges Ingenjörer (SACO), 010-228 41 22 respektive Daniel Gäwerth, Unionen, 010-516 68 15.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes vänligen då vi lyder under Lagen om offentlig upphandling.

Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast månadslön
Ort Borås/ Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/263
Kontakt
 • Mikael Hast, 0105165069
 • Stefan Grubisic, +46105165505
Facklig företrädare
 • Lazaros Tsantaridis, Sveriges Ingenjörer, 010-5166221
 • Daniel Gäwerth, Unionen, 010-5166815
Sista ansökningsdag 2022-06-05

Tillbaka till lediga jobb